TACT Mediation
Home
Informatie over mediation
TACT Mediation
Nederlands Mediation Instituut (NMI)
Toevoeging Raad voor Rechtsbijstand
Scheidingsbemiddeling
Contact
Links
Foort stelt zich voor
Fiora stelt zich voor
TACT Mediation
TACT Mediation is een echt familiebedrijf, bestaande uit vader en dochter. Ruim 5 jaar geleden hebben wij gezamenlijk de opleidingen tot mediator gevolgd. In 2010 hebben wij beiden de Vaardigheden toets met succes afgelegd, waardoor wij als NMI Register Mediator verder konden. 

Binnen TACT Mediation bundelen wij onze kennis en kunde. Naast onze bewezen kwaliteiten en ervaring als mediator (conflictbemiddelaar) hebben wij gezamenlijk een brede juridische en financiële achtergrond. Hierdoor kunnen wij u indien noodzakelijk en gewenst, ook adviseren over de haalbaarheid van oplossingen. Tevens kunnen wij aan u, door onze nauwe samenwerking, continuïteit en een vlotte afwikkeling garanderen.

Wij zijn de enige NMI Register mediators in Lelystad en omstreken. Vanwege deze certificering zijn wij ook beschikbaar voor doorverwijzingen vanuit de Rechtbank of het Juridisch Loket. Tevens kunnen wij zaken op basis van toevoeging(= financiele rechtsbijstand van de overheid) accepteren.
Met betrekking tot arbeidsconflicten werken wij samen met Result Mediation Centre in Amsterdam.
Voor conflicten op het gebied van verzekeringen en letselschade zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Mediators in de Verzekeringsbranche (NVMV).
 
Wanneer u kiest voor TACT Mediation, kiest u voor kwaliteit en kennis. Wij werken volgens het regelement van het NMI, zodat u van te voren precies weet waar u aan toe bent.


Bel meteen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: 06-14685763
Home
Informatie over mediation
TACT Mediation
Nederlands Mediation Instituut (NMI)
Toevoeging Raad voor Rechtsbijstand
Scheidingsbemiddeling
Contact
Links