TACT Mediation
Home
Informatie over mediation
TACT Mediation
Nederlands Mediation Instituut (NMI)
Toevoeging Raad voor Rechtsbijstand
Scheidingsbemiddeling
Contact
Links
Foort stelt zich voor
Fiora stelt zich voor
Foort stelt zich voor
Mijn naam is Foort Leendert Jagt. Ik ben 59 jaar, gehuwd en woon in Lelystad.Foort Jagt, NMI Gecertificeerd Mediator
 
Ik kan mij goed inleven in de emoties en situaties van anderen, maar daarvan ook afstand nemen wanneer besluiten genomen moeten worden. Dienstverlening weet ik prima te combineren met zakelijkheid. Ik ben rustig, kan goed luisteren en heb van nature een positieve levensinstelling. Dit alles zorgt er voor dat ik redelijk snel het vertrouwen van mensen win en behoud.
 
Inmiddels werk ik al jaren als interim manager en als mediator. Naast mijn ervaring als mediator met het bemiddelen bij uit elkaar gaan van mensen ( zowel via echtscheiding als vanwege een verstoorde arbeidsrelatie), heb ik de nodige kennis van  sociale verzekeringen, arbeidsrecht en juridische hulpverlening. Indien noodzakelijk gebruik ik deze kennis ten behoeve van partijen.
 
Ik kan mij voorstellen dat u ondersteuning in de vorm van mediation zoekt bij een familierechtelijk- , arbeids- of ander zakelijk conflict. Immers het regelen van een scheiding of het vinden van een oplossing voor een zakelijk conflict kunt u niet zorgvuldig genoeg doen. Ik verwacht een uitstekende bijdrage te kunnen leveren aan datgene wat u met de andere partij moet bepraten, besluiten en regelen. Door bijvoorbeeld een zakelijk conflict goed op te lossen kunnen u en de andere partij de toekomst met vertrouwen tegemoet zien. Daarom hebben wij het woord "Tact" toegevoegd aan onze mediation. "Tact" staat niet alleen  voor een mediation "met gevoel", maar ook voor een mediation " met tactische stappen gericht op een zo goed mogelijke uitkomst en daarmee toekomst voor betrokken partijen".
 
Mr. Foort Leendert Jagt
Gecertificeerd NMI Mediator, Rechtbankmediator, jurist


Bel 06-14685763 voor een afspraak met mediator Foort Jagt
Home
Informatie over mediation
TACT Mediation
Nederlands Mediation Instituut (NMI)
Toevoeging Raad voor Rechtsbijstand
Scheidingsbemiddeling
Contact
Links