TACT Mediation
Home
Informatie over mediation
TACT Mediation
Nederlands Mediation Instituut (NMI)
Toevoeging Raad voor Rechtsbijstand
Scheidingsbemiddeling
Contact
Links
Routebeschrijving
Routebeschrijving

Kantoor van TACT MediationAdres:
Het kantoor van TACT Mediation is gevestigd op:
Botter 3902
8243KB
Lelystad

Met het openbaar vervoer:
Station Lelystad is goed bereikbaar met de trein en bus. Vanaf Station Lelystad kunt u lopen naar ons kantoor (ongeveer 15 minuten). Ook kunt u Stadsbus 4 nemen (richting Kustwijk) en uitstappen bij de bushalte Schouw. Vanaf deze bushalte is het ongeveer 6 minuten lopen naar ons kantoor.

Route en parkeren:
Vanaf het station:
Op de Visarenddreef neemt u de tweede afslag links (direct na de kerktoren) de wijk de Botter in. Als u dan de eerste afslag links neemt, komt u op het parkeerterrein van de Petruskerk. Vanaf deze parkeerplaats is 1 tot 2 minuten lopen.
Als u de tweede afslag links neemt, komt u in de straat Botter 37. Na circa 300 meter rijdt u als het ware tegen ons hoekhuis met kantoor aan. U gaat linksaf en kunt na circa 25 meter de auto op een van de gratis parkeerplaatsen parkeren.

Vanaf Lelystad-Haven:
Op de Visarenddreef neemt u de tweede afslag links (direct na de kerktoren) de wijk de Botter in. Als u dan de eerste afslag links neemt, komt u op het parkeerterrein van de Petruskerk. Vanaf deze parkeerplaats is 1 tot 2 minuten lopen.
Als u de tweede afslag links neemt, komt u in de straat Botter 37. Na circa 300 meter rijdt u als het ware tegen ons hoekhuis met kantoor aan. U gaat linksaf en kunt na circa 25 meter de auto op een van de gratis parkeerplaatsen parkeren.Bel 06-14685763 voor meer informatie over TACT Mediation
Home
Informatie over mediation
TACT Mediation
Nederlands Mediation Instituut (NMI)
Toevoeging Raad voor Rechtsbijstand
Scheidingsbemiddeling
Contact
Links